Kampanjer Service

Aktuella kampanjer

KIA 8+ SERVICE

KIA 8+ Servicepaketet som får din bil att rulla ännu längre

VAD ÄR 8+?

8+ är ett servicepaket som vi tagit fram för bilar som är äldre än 7 år. När vi tog fram Kia 8+ var det viktigt för oss att kunna erbjuda en bra service till ett förmånligt pris. För ju fler mil som din bil har rullat, desto viktigare är det att den kontrolleras för att kunna fortsätta att fungera bra.

Hur fungerar KIA 8+?

SÅ HÄR TAR DU HAND OM DIN BIL

När vi gör en Kia 8+ Service använder vi avancerade diagnosinstrument som exakt kan läsa av din bils kondition. I 8+ ingår det, förutom ett oljebyte också en genomgång utefter ett märkesspecifikt protokoll med 20 punkter. Vi kontrollerar också om din Kia berörs av återkallelse eller servicekampanj, något som bara kan göras av en auktoriserad verkstad. Vi använder självklart alltid Kia originaldelar. Eventuella åtgärder sker snabbt och effektivt med verktyg framtagna för din Kia.

EN STUND OMSORG SOM GÖR GOTT

Din bil kommer att hålla ännu längre om du låter oss ta hand om den med jämna mellanrum. En Kia som har fått rätt service och har alla stämplar i sin servicebok, har också ett bättre andrahandsvärde den dagen du vill sälja den. Därför är det bra om du fortsätter att serva din bil hos en auktoriserad Kia-verkstad. Då kan du vara säker på att du har gjort allt för att förebygga problem och kan undvika onödiga reparationskostnader.

KIA 8+

Priset för en 8+-service är från 1595 kr och då ingår olja, oljefilter, miljöavgifter och Kia 8+ serviceprotokoll.

Hitta till oss

Öppettider

Mån-tors 10.00 - 18.00
Fredag 10.00 - 17.00
Lördag 11.00 - 14.00
Söndag Stängt

Hitta till oss

Öppettider

Mån-Tors 07.00 - 16.00
Fredag 07.00 - 16.00
Lördag Stängt
Söndag Stängt