Ta hand om din Kia

erbjudande ta hand om din kia

Erbjudanden för din Kia

Vi har skiftat fler än 130 .000 hjul

Vi har skiftat fler än 130 .000 hjul

Nu är det dags att byta till vinterhjul. Mellan den första december och sista mars är du skyldig att ha vinterdäck på din personbil, förutsatt att vinterväglag råder. Den allra skönaste och säkraste resan gör du naturligtvis på ett par helt nya däck som du köper från din Kia-handlare. Vi på Kia är experter på vilka däck som passar just din bil och ser till att du får rätt däck och fälgar. För dig som vill ha hjälp med själva hjulbytet har vi just nu också ett fint erbjudande som kan värma i höstmörkret.

Hjulbyte med visuell bromskontroll 500 kr, 350 kr för dig med Kia-kort. Så slösa inte tid på att köa – boka ditt hjulskifte i förväg.

Smart betalning med Kia-kortet

Laga eller byt vindruta hos oss som kan din bil

Din Kia-verkstad är ett tryggt val när det gäller att reparera eller laga din bilruta. Reparationen utförs av Kia-utbildad personal som har utrustning för att utföra en eventuell kalibrering. Vid ett byte får du alltid en Kia Originalruta. Med Kia Bilförsäkring har du alltid en fast självrisk på 200kr per stenskott och 1800 kr vid byte av vindruta.

Smart betalning med Kia-kortet

För dig med Kia-kort

Vill du få fler bra erbjudanden och 1 % bonus på alla dina köp, både hos Kia och hos de 34 miljoner inköpsställen som accepterar MasterCard? Teckna ditt Kia-kort idag på Kia.se, eller besök din närmaste Kia-verkstad.

Fräscha bromsbelägg är viktigt

Fräscha bromsbelägg är viktigt

Få saker är väl lika viktigt som att bilens bromsar fungerar. Bromsbelägget är en central del av bromssystemet. Utan bromsbeläggen försvinner bromsverkan på bilen.

Hitta till oss

Öppettider

Mån-tors 10.00 - 18.00
Fredag 10.00 - 17.00
Lördag 11.00 - 14.00
Söndag 11.00 - 14.00 (Endast 2/2)

Hitta till oss

Öppettider

Mån-Tors 07.00 - 16.00
Fredag 07.00 - 16.00
Lördag Stängt
Söndag Stängt